Hardware & Software

Steeds meer en meer neemt de cloud het over van de gewone IT maar desondanks staan wij ook nog altijd in voor uw volledig computer park. Wij verzorgen nog steeds u informatica infrastructuur en staan uw bij in het nemen van de juiste beslissingen met het oog op een lange termijn visie.

Daarom zijn wij nog altijd gespecialiseerd in het installeren van uw hardware en tevens ook uw software. Wij verkopen altijd een totaal oplossing. Onze producten wordt bij u ter plaatse   geïnstalleerd en we voorzien er dan ook de nodig support op. Service is onze grootse zorg maar dat is dan  ook wel onze grootste troef. Onze dienst na verkoop is dan ook ons grootste succes en kunnen met trots melden dat we veel klanten hebben die reeds meer dan 20 jaar op onze diensten beroep doen.

Onze gamma is eerder beperkt maar staan er dan ook voor bekend dat alles wat we leveren onze beste service verdient. we werken enkel met beste leveranciers en probeer zoveel mogelijk rechstreeks bij de producent te kopen en beperken distributie omdat wij daar ook de grootste service kunnen verwachten wat een win win betekend voor uw als klant en wij als installateur.

 

Ware*Ever nv
Dell
Brother
D-Link
Winbooks
Lancom systems
Panda Security
Microsoft
Netasq
Exact