Bedrijfsinfo

Ware*Ever richt zich uitsluitend naar de kleine en middelgrote onderneming. De markt die Ware*Ever uitbouwt situeert zich in het administratieve kader. Tevens werken wij uitsluitend met betrouwbare standaarden zowel in software als in hardware. 

Ware*Ever , is ontstaan in 1994 met als eerst doel de dienst na verkoop perfect te laten verlopen, service is dan ook onze beste troef, waar anderen meer aandacht schenken aan de verkoop, hebben wij ons van in de beginne gericht om zoveel mogelijk tevreden klanten te hebben. Momenteel is het niet meer aanvaardbaar dat uw computer systeem uitvalt , daarom staan wij garant dat u steeds in de kortst mogelijke tijd een oplossing krijgt. 

Daar service en betrouwbaarheid van het product zeer belangrijk zijn, werken wij uitsluitend met merk producten die hun naam en faam al lang bewezen hebben. De keuze van onze partners werd in het verleden bepaald met een visie op de toekomst. Zo zijn wij in 1997 partner geworden van 's werelds grootste pc fabrikant Dell® , zijn we sinds jaar en dag trouwe partner van Brother  printers en multifunctionals. Ware*Ever werkt enkel samen met leveranciers die in hun domein marktleider zijn en de hoogste  standaarden bepalen. 

Ware*Ever staat voor “Zorgvuldig Informatiseren”. Dit vertaalt zich in actief luisteren naar de behoeften van de klant, en oplossingen niet alleen zorgvuldig afleveren maar ze ook consequent opvolgen.

Ware*Ever bouwt voor U een volledige IT-infrastructuur op, rekening houdend met zoveel mogelijk kostenbesparing naar de toekomst toe, in het domein van netwerken (Lan, Wan), systeemintegratie, Internet, Intranet, E-business.

Ware*Ever hanteert kwaliteitsnormen die hoger liggen dan wat in doorsnee op de markt gebruikelijk is. Er wordt enkel gewerkt met kwaliteitsmerken die door Ware*Ever volledig werden uitgetest. De dienstverlening, gebruikte technologie en klantgerichtheid zijn zonder meer de beste die in de markt te vinden zijn. De permanente bijscholing staat daar borg voor. 

SERVICE

Dienst na verkoop is onze beste troef maar is dan ook onze grootse zorg !

KWALITEIT

Wij werken alleen met de beste merken die de hoogste kwaliteiten nastreven en zijn  trots om te melden dat we al meer dan 20 jaar vaste partner van Dell te mogen zijn.

VISIE

Wij bouwen voor U de volledige IT-infrastructuur op, rekening houdend met zoveel mogelijk kostenbesparing naar de toekomst toe, in het domein van netwerken (Lan, Wan), systeemintegratie, Internet, Intranet, E-business.